Selecteer een pagina

Deuren & Kozijnen schilderen

Binnenschilderwerk > Deuren en kozijnen schilderen

strak in de lak

uw deuren en kozijnen laten schitteren?

Het merendeel van de dag brengen we door in ons huis. Doordat er in een huis ‘’geleefd’’ wordt wil het nog wel eens voorkomen dat uw houtwerk kan beschadigen. Wie wil er nu niet dat het binnenschilderwerk er goed bij staat? Het staat niet alleen veel netter, maar het verlengd ook de levensduur van uw deuren en kozijnen.

D’n Ham zorgt er voor dat uw houtwerk tegen een stootje kan! Wij werken uitsluitend met de beste materialen die bestand zijn tegen huidvet en die kras en stootvast zijn. En wilt u misschien dat wij helpen met een kleuradvies? Geen enkel probleem. Door jarenlange ervaringen weten wij wat past bij uw woning.

daarom uw Deuren en kozijnen laten schilderen door D’n Ham

wij weten waarover we praten

Kennis

Door jarenlange ervaring in het schildersvak weten wij waarover we praten. D’n Ham is breed gediplomeerd en gespecialiseerd in alle facetten van het vak. Elk project is uniek en vraagt dus ook om een andere behandeling. Bij ons is uw eigendom in goede handen. D’n Ham is niet voor niets meester in schilderwerk.
|

Expertise

Verven kan iedereen, maar schilderen is een vak apart. Wij werken volgens het oude ambacht van toen met de moderne technieken van nu. Met de combinatie van deze twee begrippen zullen wij elk project tot een goed einde brengen. U kunt bij ons wat dat betreft alle kanten op. De goede kant.

Kwaliteit

Wij werken uitsluitend met de beste hoogwaardige materialen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit blijven waarborgen en bent u altijd verzekerd van een mooi en verantwoord stuk werk. En is uw huis door ons geschilderd? Dan bent u 4 jaar lang onderhoudsvrij. Wij werken met een vast onderhoudsplan, waarbij we uw woning om de 2 jaar bijhouden. Wel zo netjes!