Selecteer een pagina

Interieur schilderen

Binnenschilderwerk > Interieur schilderen

duurzaam en voordelig

toe aan opfrissen? laat uw interieur schilderen

U kent dat wel. Boven op zolder heeft u een oude kast waar u niks meer mee doet. De oplossing is eigenlijk redelijk simpel. Likje verf er over!

Oude spullen kunt u in principe weer laten stralen als nooit tevoren. Wat dacht u van een mooie poederende krijtlak of een stoer en sobere kalkverf? U hoeft niet veel geld uit te geven aan nieuwe meubels, want u kunt uw oude spullen gewoon weer als nieuw maken.

Hetzelfde geldt voor een keuken. Meestal gaat een keuken 10 tot 15 jaar mee en daarna is de koek wel op. Dit is niet altijd het geval. Laat uw keuken schilderen en bespaar een hoop geld! D’n Ham zorgt er voor dat u weer met plezier het dagelijkse diner kunt klaarmaken. Wij schilderen uw keuken op de oude ambachtelijke manier, maar lakspuiten is ook een optie.
That’s another cook!

daarom uw Interieur laten schilderen door D’n Ham

WIJ WETEN WAAROVER WE PRATEN

Kennis

Door jarenlange ervaring in het schildersvak weten wij waarover we praten. D’n Ham is breed gediplomeerd en gespecialiseerd in alle facetten van het vak. Elk project is uniek en vraagt dus ook om een andere behandeling. Bij ons is uw eigendom in goede handen. D’n Ham is niet voor niets meester in schilderwerk.
|

Expertise

Verven kan iedereen, maar schilderen is een vak apart. Wij werken volgens het oude ambacht van toen met de moderne technieken van nu. Met de combinatie van deze twee begrippen zullen wij elk project tot een goed einde brengen. U kunt bij ons wat dat betreft alle kanten op. De goede kant.

Kwaliteit

Wij werken uitsluitend met de beste hoogwaardige materialen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit blijven waarborgen en bent u altijd verzekerd van een mooi en verantwoord stuk werk. En is uw huis door ons geschilderd? Dan bent u 4 jaar lang onderhoudsvrij. Wij werken met een vast onderhoudsplan, waarbij we uw woning om de 2 jaar bijhouden. Wel zo netjes!