Selecteer een pagina

Trap schilderen

Binnenschilderwerk > Trap schilderen

kras en stootvaste kwaliteit

uw trap strak in de lak

Trappetje op, trappetje af. Niets wordt binnenshuis zo vaak gebruikt als de trap. Veelal kiest men voor vloerbedekking, maar niets is mooier als een trap die vol in de lak staat. Dit is dan ook qua binnenschilderwerk één van de meest verrichte klussen. Ook hier kunt u weer ouderwets combineren met kleuren die terugkomen in uw huis.

En omdat die trap zo vaak gebruikt wordt, is het zeer belangrijk dat deze op de juiste wijze behandelt wordt. D’n Ham werkt vrijwel altijd met een speciale soort verf, speciaal gemaakt voor het schilderen van trappen. Deze verf heeft een unieke anti-slip technologie, die verwerkt is in het eindproduct. U zult dus nooit uitglijden als u met blote voeten of op sokken de trap op en af gaat. I-DE-AAL!

daarom uw Trap laten schilderen door D’n Ham

wij weten waarover we praten

Kennis

Door jarenlange ervaring in het schildersvak weten wij waarover we praten. D’n Ham is breed gediplomeerd en gespecialiseerd in alle facetten van het vak. Elk project is uniek en vraagt dus ook om een andere behandeling. Bij ons is uw eigendom in goede handen. D’n Ham is niet voor niets meester in schilderwerk.
|

Expertise

Verven kan iedereen, maar schilderen is een vak apart. Wij werken volgens het oude ambacht van toen met de moderne technieken van nu. Met de combinatie van deze twee begrippen zullen wij elk project tot een goed einde brengen. U kunt bij ons wat dat betreft alle kanten op. De goede kant.

Kwaliteit

Wij werken uitsluitend met de beste hoogwaardige materialen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit blijven waarborgen en bent u altijd verzekerd van een mooi en verantwoord stuk werk. En is uw huis door ons geschilderd? Dan bent u 4 jaar lang onderhoudsvrij. Wij werken met een vast onderhoudsplan, waarbij we uw woning om de 2 jaar bijhouden. Wel zo netjes!