Selecteer een pagina

Wanden & plafonds sauzen

Binnenschilderwerk > Wanden en plafond sauzen

de basis in uw woning

uw wanden en plafonds laten schilderen door een vakman

Het toonbeeld van uw huis; de wanden en plafonds. Dit is de basis van het binnenschilderwerk. Niets is mooier dan een strak wit plafond gecombineerd met een wand in een andere tint. Hier kun je alle kanten mee op, zodat je dat huiselijke sfeertje kunt creëren waar menig mens jaloers op zal zijn.

Het is natuurlijk wel zo fijn dat het schilderwerk ook in tact blijft naarmate de jaren vorderen. Net zoals buiten heb je verschillende soorten en smaken in het type verf dat toegepast wordt. Je kunt kiezen voor een afwasbare latex verf, ideaal voor in de keuken of voor als je kleine kinderen hebt rondlopen. Of misschien kiest u voor een verf die de binnen lucht in uw woning zuivert, zodat u nooit geen last meer heeft van onaangename geurtjes.

Wij werken uitsluitend met de beste materialen om uw woning in topconditie te laten verkeren. Schildersbedrijf D’n Ham is niet voor niets meester in schilderwerk.

daarom uw wanden en Plafonds laten sauzen door D’n Ham

wij weten waarover we praten

Kennis

Door jarenlange ervaring in het schildersvak weten wij waarover we praten. D’n Ham is breed gediplomeerd en gespecialiseerd in alle facetten van het vak. Elk project is uniek en vraagt dus ook om een andere behandeling. Bij ons is uw eigendom in goede handen. D’n Ham is niet voor niets meester in schilderwerk.
|

Expertise

Verven kan iedereen, maar schilderen is een vak apart. Wij werken volgens het oude ambacht van toen met de moderne technieken van nu. Met de combinatie van deze twee begrippen zullen wij elk project tot een goed einde brengen. U kunt bij ons wat dat betreft alle kanten op. De goede kant.

Kwaliteit

Wij werken uitsluitend met de beste hoogwaardige materialen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit blijven waarborgen en bent u altijd verzekerd van een mooi en verantwoord stuk werk. En is uw huis door ons geschilderd? Dan bent u 4 jaar lang onderhoudsvrij. Wij werken met een vast onderhoudsplan, waarbij we uw woning om de 2 jaar bijhouden. Wel zo netjes!