Selecteer een pagina

Winterschilder

Binnenschilderwerk > Winterschilder

Warme sfeer in koude dagen

Profiteer & Geniet

Helaas zijn we in Nederland niet verwend met zonnige en warme wintermaanden. Voor de schilder houdt het buitenwerk in principe rond de maand oktober op. Daarna gaan we naar binnen voor het binnenschilderwerk.
Deuren schilderen, kozijnen schilderen, uw trap schilderen, wanden en plafonds schilderen, latex spuiten. Alles maar dan ook alles is mogelijk in deze tijd. Laten we er werk van maken!

Voor u kan dit namelijk de perfecte periode zijn om uw woning te laten schilderen. Zo geniet u niet alleen van een nieuw en verfrissend huis, maar profiteert u ook van mooie winterkortingen. Schildersbedrijf D’n Ham is úw winterschilder! 

daarom d’n ham als winterschilder

wij weten waarover we praten

Kennis

Door jarenlange ervaring in het schildersvak weten wij waarover we praten. D’n Ham is breed gediplomeerd en gespecialiseerd in alle facetten van het vak. Elk project is uniek en vraagt dus ook om een andere behandeling. Bij ons is uw eigendom in goede handen. D’n Ham is niet voor niets meester in schilderwerk.
|

Expertise

Verven kan iedereen, maar schilderen is een vak apart. Wij werken volgens het oude ambacht van toen met de moderne technieken van nu. Met de combinatie van deze twee begrippen zullen wij elk project tot een goed einde brengen. U kunt bij ons wat dat betreft alle kanten op. De goede kant.

Kwaliteit

Wij werken uitsluitend met de beste hoogwaardige materialen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit blijven waarborgen en bent u altijd verzekerd van een mooi en verantwoord stuk werk. En is uw huis door ons geschilderd? Dan bent u 4 jaar lang onderhoudsvrij. Wij werken met een vast onderhoudsplan, waarbij we uw woning om de 2 jaar bijhouden. Wel zo netjes!