Dakkapel schilderen

Buitenschilderwerk > Dakkapel schilderen

jarenlang onderhoudsvrij

laat uw dakkapel schilderen

De ene dag schijnt de zon volop en de dag daarna kan het zomaar pijpenstelen regenen.
Hoog boven het huis heeft u daar een dakkappel. Best een klus om die goed te onderhouden, want het is nou eenmaal geen makkelijk bereikbare plek.

Een vaak voorkomend probleem is de slechte staat van zo’n dakkappel. Door de verschillende weersinvloeden in ons land vergt dit deel van uw huis juist extra aandacht. Een dakkappel is zeer kwetsbaar en vaak wordt deze dan ook overgeslagen als het om buitenschilderwerk gaat.

Schildersbedrijf D’n Ham laat uw dakkappel stralen zoals het hoort. Mooi vol in de lak en bestand tegen alle weertypes. Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud. Kom maar op met die weergoden!

daarom uw Dakkapel laten schilderen door D’n Ham

wij weten waarover we praten

Kennis

Door jarenlange ervaring in het schildersvak weten wij waarover we praten. D’n Ham is breed gediplomeerd en gespecialiseerd in alle facetten van het vak. Elk project is uniek en vraagt dus ook om een andere behandeling. Bij ons is uw eigendom in goede handen. D’n Ham is niet voor niets meester in schilderwerk.
|

Expertise

Verven kan iedereen, maar schilderen is een vak apart. Wij werken volgens het oude ambacht van toen met de moderne technieken van nu. Met de combinatie van deze twee begrippen zullen wij elk project tot een goed einde brengen. U kunt bij ons wat dat betreft alle kanten op. De goede kant.

Kwaliteit

Wij werken uitsluitend met de beste hoogwaardige materialen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit blijven waarborgen en bent u altijd verzekerd van een mooi en verantwoord stuk werk. En is uw huis door ons geschilderd? Dan bent u 6 jaar lang onderhoudsvrij. Wij werken met een vast onderhoudsplan, waarbij we uw woning om de 2 jaar bijhouden. Wel zo netjes!

Snel een persoonlijk aanbod in huis?

Vraag nu een offerte aan.

Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan, zodat wij u een eerste prijsindicatie kunnen geven. Voor de definitieve prijsopgave is het in veel gevallen nodig om bij u langs te komen. Dit doen we dan ook graag. Neemt u liever eerst contact op voordat u een offerte aanvraagt? Prima! 

Werkzaamheden (meerdere antwoorden mogelijk)