Deuren & kozijnen schilderen

Buitenschilderwerk > Deuren en kozijnen schilderen

laat uw houtwerk stralen

laat uw deuren & kozijnen schilderen door een vakman

In tegenstelling tot binnen, is buiten schilderwerk naast verfraaiing, zeer belangrijk voor de conditie van uw houtwerk. Wie geniet er nou niet van een mooi geschilderde deur en kozijnen die stevig in de verf zitten? Dit willen we natuurlijk ten alle tijden zo houden. Stel het schilderen van uw deuren en kozijnen dan ook niet te lang uit.

Nederland is nou eenmaal zo’n land dat qua weer doet wat ie wilt. De ene dag kunt u op het strand liggen en de volgende dag kunnen de regenlaarzen weer uit de kast.

De buitenkant van uw woning of bedrijfspand heeft veel te verduren in ons land. Goed schilderwerk beschermt uw eigendom tegen aantasting, scheurvorming en in het uiterste geval houtrot. Dit kan aardig in de kosten lopen en wanneer iets ‘’stuk’’ is, is het vaak lastiger om dit weer in orde te maken. Het advies van de vakman; Beter voorkomen dan genezen.

Schildersbedrijf D’n Ham verzorgd voor u het totale pakket qua onderhoud. Want ook na het klaren van de klus houden wij uw eigendom in de gaten. Zo zal u ons regelmatig treffen voor een tussentijdse inspectie en het reinigen van uw houtwerk. Geen zorgen en altijd verzekerd van een huis dat in topconditie verkeerd.

daarom uw deuren & kozijnen laten schilderen door D’n Ham

wij weten waarover we praten

Kennis

Door jarenlange ervaring in het schildersvak weten wij waarover we praten. D’n Ham is breed gediplomeerd en gespecialiseerd in alle facetten van het vak. Elk project is uniek en vraagt dus ook om een andere behandeling. Bij ons is uw eigendom in goede handen. D’n Ham is niet voor niets meester in schilderwerk.
|

Expertise

Verven kan iedereen, maar schilderen is een vak apart. Wij werken volgens het oude ambacht van toen met de moderne technieken van nu. Met de combinatie van deze twee begrippen zullen wij elk project tot een goed einde brengen. U kunt bij ons wat dat betreft alle kanten op. De goede kant.

Kwaliteit

Wij werken uitsluitend met de beste hoogwaardige materialen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit blijven waarborgen en bent u altijd verzekerd van een mooi en verantwoord stuk werk. En is uw huis door ons geschilderd? Dan bent u 6 jaar lang onderhoudsvrij. Wij werken met een vast onderhoudsplan, waarbij we uw woning om de 2 jaar bijhouden. Wel zo netjes!

Snel een persoonlijk aanbod in huis?

Vraag nu een offerte aan.

Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan, zodat wij u een eerste prijsindicatie kunnen geven. Voor de definitieve prijsopgave is het in veel gevallen nodig om bij u langs te komen. Dit doen we dan ook graag. Neemt u liever eerst contact op voordat u een offerte aanvraagt? Prima! 

Werkzaamheden (meerdere antwoorden mogelijk)