Buitenschilderwerk > Gevel sauzen

klaar voor alle weersomstandigheden

uw gevel weer als nieuw

Naast het schilderen en onderhouden van uw houtwerk is het schilderen van de buitengevel ook een populaire optie.
Steeds meer mensen kiezen voor een mooie kleur als toonbeeld van hun woning. Niet alleen super mooi ter verfraaiing, maar ook nog eens super onderhoudsvriendelijk.

Zeker bij de wat oudere huizen willen de stenen van de gevel nog wel eens aangetast en lelijk worden. Dit kan komen doordat de stenen gewoon oud zijn, maar natuurlijk ook door de weersomstandigheden. Als reinigen geen gewenst resultaat meer oplevert kunt u er voor kiezen om uw gevel te laten schilderen.

Hiermee verlengt u de levensduur van uw gevel en verkleint u het risico op vervelende vochtproblemen. En wat dacht u van het prachtige eindresultaat? Uw gevel in een mooie grijstint in combinatie met donkere kozijnen en deuren. Een plaatje!

daarom uw Gevel laten sauzen door D’n Ham

wij weten waarover we praten

Kennis

Door jarenlange ervaring in het schildersvak weten wij waarover we praten. D’n Ham is breed gediplomeerd en gespecialiseerd in alle facetten van het vak. Elk project is uniek en vraagt dus ook om een andere behandeling. Bij ons is uw eigendom in goede handen. D’n Ham is niet voor niets meester in schilderwerk.
|

Expertise

Verven kan iedereen, maar schilderen is een vak apart. Wij werken volgens het oude ambacht van toen met de moderne technieken van nu. Met de combinatie van deze twee begrippen zullen wij elk project tot een goed einde brengen. U kunt bij ons wat dat betreft alle kanten op. De goede kant.

Kwaliteit

Wij werken uitsluitend met de beste hoogwaardige materialen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit blijven waarborgen en bent u altijd verzekerd van een mooi en verantwoord stuk werk. En is uw huis door ons geschilderd? Dan bent u 6 jaar lang onderhoudsvrij. Wij werken met een vast onderhoudsplan, waarbij we uw woning om de 2 jaar bijhouden. Wel zo netjes!

Snel een persoonlijk aanbod in huis?

Vraag nu een offerte aan.

Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan, zodat wij u een eerste prijsindicatie kunnen geven. Voor de definitieve prijsopgave is het in veel gevallen nodig om bij u langs te komen. Dit doen we dan ook graag. Neemt u liever eerst contact op voordat u een offerte aanvraagt? Prima! 

Werkzaamheden (meerdere antwoorden mogelijk)