Selecteer een pagina

Behangen

Meer service > Behangen

VOOR IEDER WAT WILS

WANDAFWERKING DIE GEZIEN MAG WORDEN

Fotobehang

Naast het schilderen van uw wanden en plafonds is het natuurlijk ook prachtig om een mooi stuk behang aan te laten brengen ter verfraaiing van uw woning.

Een verspringend patroon of misschien wel foto behang? Er zijn hier verschillende soorten en smaken in, die in combinatie met verschillende kleuren heel mooi uit kunnen pakken.

Glasvlies & renovlies behang

Dan is er ook nog de mogelijkheid om uw wanden te laten behangen met glasvlies en renovlies. Dit wordt tegenwoordig vaak toegepast in nieuwbouw woningen. Waarom?
Zoals u misschien wel weet is het zo dat een nieuwbouwhuis ‘’werkt’. Een huis heeft ongeveer 3 jaar de tijd nodig om zich te ‘’zetten’’. Dit betekent dat de woning nog niet geheel strak op zijn fundering rust en nog op de juiste plek moet gaan zakken.
Hierdoor ontstaat scheurvorming in uw wanden.

Door middel van renovlies en glasvlies kunt u dit wegwerken en voor altijd van deze lelijke scheuren af zijn. Om het geheel af te werken kunt u dit laten schilderen of airless spuiten.

daarom laten behangen door d’n ham

WE WETEN WAAROVER WE PRATEN

Kennis

Door jarenlange ervaring in het schildersvak weten wij waarover we praten. D’n Ham is breed gediplomeerd en gespecialiseerd in alle facetten van het vak. Elk project is uniek en vraagt dus ook om een andere behandeling. Bij ons is uw eigendom in goede handen. D’n Ham is niet voor niets meester in schilderwerk.

|

Expertise

Verven kan iedereen, maar schilderen is een vak apart. Wij werken volgens het oude ambacht van toen met de moderne technieken van nu. Met de combinatie van deze twee begrippen zullen wij elk project tot een goed einde brengen. U kunt bij ons wat dat betreft alle kanten op. De goede kant.

Kwaliteit

Wij werken uitsluitend met de beste hoogwaardige materialen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit blijven waarborgen en bent u altijd verzekerd van een mooi en verantwoord stuk werk. En is uw huis door ons geschilderd? Dan bent u 4 jaar lang onderhoudsvrij. Wij werken met een vast onderhoudsplan, waarbij we uw woning om de 2 jaar bijhouden. Wel zo netjes!