Selecteer een pagina

Onze prijzen

Latex spuiten

Onze prijzen voor latex spuiten zijn gebaseerd op: A) een ondergrond die sausklaar is. Dit wil zeggen dat de ondergrond strak en egaal is en vrij is van oneffenheden. Behangklaar stucwerk kan eventueel tegen een meerprijs machinaal worden geschuurd. B) Een goede bereikbaarheid in de woning. Dit wil zeggen dat de woning vrij moet zijn van meubilair en accesoires. C) De 9% BTW regeling voor huizen ouder dan 2 jaar. Voor nieuwbouw huizen geldt een BTW tarief van 21%.

Sauzen

Sauzen kent geen vaste prijzen, omdat dit maatwerk is. We maken uiteraard graag een vrijblijvende maatwerk offerte voor u!

Onze offertes voor sauzen zijn gebaseerd op: A) Een ondergrond die sausklaar is. Dit wil zeggen dat de ondergrond strak en egaal is en vrij is van oneffenheden. Behangklaar stucwerk kan eventueel tegen een meerprijs machinaal worden geschuurd. B) Een goede bereikbaarheid in de woning. Dit wil zeggen dat de woning vrij moet zijn van meubilair en accesoires. C) De 9% BTW regeling voor huizen ouder dan 2 jaar. Voor nieuwbouw huizen geldt een BTW tarief van 21%.

Behangen Renovlies / glasvlies

Behangen kent geen vaste prijzen, omdat dit maatwerk is. We maken uiteraard graag een vrijblijvende maatwerk offerte voor u!

Onze offertes voor behangen zijn gebaseerd op: A) Een ondergrond die behangklaar is. Dit wil zeggen dat de ondergrond geen grote gebreken kent, die het eindresultaat kan beïnvloeden. B) Een goede bereikbaarheid in de woning. Dit wil zeggen dat de wanden vrij moeten zijn van meubilair en accesoires. C) De 9% BTW regeling voor huizen ouder dan 2 jaar. Voor nieuwbouw huizen geldt een BTW tarief van 21%