Latex spuiten

Onze prijzen voor latex spuiten zijn gebaseerd op: A) een ondergrond die sausklaar is. Dit wil zeggen dat de ondergrond strak en egaal is en vrij is van oneffenheden. Behangklaar stucwerk kan eventueel tegen een meerprijs machinaal worden geschuurd. B) Een goede bereikbaarheid in de woning. Dit wil zeggen dat de woning vrij moet zijn van meubilair en accesoires. C) De 9% BTW regeling voor huizen ouder dan 2 jaar. Voor nieuwbouw huizen geldt een BTW tarief van 21%.

Sauzen

Onze prijzen voor sauzen zijn gebaseerd op: A) Een ondergrond die sausklaar is. Dit wil zeggen dat de ondergrond strak en egaal is en vrij is van oneffenheden. Behangklaar stucwerk kan eventueel tegen een meerprijs machinaal worden geschuurd. B) Een goede bereikbaarheid in de woning. Dit wil zeggen dat de woning vrij moet zijn van meubilair en accesoires. C) De 9% BTW regeling voor huizen ouder dan 2 jaar. Voor nieuwbouw huizen geldt een BTW tarief van 21%.

Behangen Renovlies / glasvlies

Onze prijzen voor behangen zijn gebaseerd op: A) Een ondergrond die behangklaar is. Dit wil zeggen dat de ondergrond geen grote gebreken kent, die het eindresultaat kan beïnvloeden. B) Een goede bereikbaarheid in de woning. Dit wil zeggen dat de wanden vrij moeten zijn van meubilair en accesoires. C) De 9% BTW regeling voor huizen ouder dan 2 jaar. Voor nieuwbouw huizen geldt een BTW tarief van 21%

Snel een persoonlijk aanbod in huis?

Vraag nu een offerte aan.

Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan, zodat wij u een eerste prijsindicatie kunnen geven. Voor de definitieve prijsopgave is het in veel gevallen nodig om bij u langs te komen. Dit doen we dan ook graag. Neemt u liever eerst contact op voordat u een offerte aanvraagt? Prima! 

Werkzaamheden (meerdere antwoorden mogelijk)