Selecteer een pagina

Lak spuiten

Spuitwerken > Lak spuiten

HET STRAKSTE RESULTAAT

LAK SPUITEN: PRACHTIG MOOI

Naast het spuiten van latex kunt u bij ons ook terecht voor lakspuiten. Dit is tevens breed toepasbaar, van deuren en kozijnen tot aan trappen en keukenkastjes.

Deze methode wordt vaak toegepast in nieuwbouwwoningen, maar ook in bestaande woningen kan uw houtwerk gespoten worden. Tegenover traditioneel schilderwerk gaat lakspuiten meerdere malen sneller en krijgt u een prachtig mooie vloeiing. Ook komt er meer laagdikte op het te spuiten oppervlak. Hierdoor zal uw houtwerk altijd tegen een stootje kunnen.

DAAROM Lak spuiten door D’n Ham

WIJ WETEN WAAROVER WE PRATEN

Kennis

Door jarenlange ervaring in het schildersvak weten wij waarover we praten. D’n Ham is breed gediplomeerd en gespecialiseerd in alle facetten van het vak. Elk project is uniek en vraagt dus ook om een andere behandeling. Bij ons is uw eigendom in goede handen. D’n Ham is niet voor niets meester in schilderwerk.
|

Expertise

Verven kan iedereen, maar schilderen is een vak apart. Wij werken volgens het oude ambacht van toen met de moderne technieken van nu. Met de combinatie van deze twee begrippen zullen wij elk project tot een goed einde brengen. U kunt bij ons wat dat betreft alle kanten op. De goede kant.

Kwaliteit

Wij werken uitsluitend met de beste hoogwaardige materialen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit blijven waarborgen en bent u altijd verzekerd van een mooi en verantwoord stuk werk. En is uw huis door ons geschilderd? Dan bent u 4 jaar lang onderhoudsvrij. Wij werken met een vast onderhoudsplan, waarbij we uw woning om de 2 jaar bijhouden. Wel zo netjes!