Selecteer een pagina

Latex spuiten

Spuitwerken > Latex spuiten

het strakste resultaat

LATEX SPUITEN VOOR EEN

ALL-IN-1 PRIJS

Met latex spuiten wordt bij uitstek het strakste resultaat geleverd. Maar niet alleen het eindresultaat is strakker, ook zijn de kosten lager tegenover het normale schilderen van wanden en plafonds én is de klus vaak 3 keer zo snel geklaard.

Nu hoor ik u vragen; waarom worden wanden en plafonds niet altijd gespoten?

Het werk moet natuurlijk wel rendabel zijn. Voor u, maar ook voor ons. Latex spuiten wordt vaak ingezet bij grootschalige oppervlaktes en gelijke kleurstellingen. Hierdoor liggen de prijzen vaak lager en is de klus sneller geklaard.

Schildersbedrijf D’n Ham biedt u bij het latex spuiten dan ook graag een All-In-1 prijs aan. Van A tot Z alles geregeld, de beste kwaliteit verf, duidelijkheid en een super strak eindresultaat!

DAAROM Latex spuiten door D´n Ham

WIJ WETEN WAAROVER WE PRATEN

Kennis

Door jarenlange ervaring in het schildersvak weten wij waarover we praten. D’n Ham is breed gediplomeerd en gespecialiseerd in alle facetten van het vak. Elk project is uniek en vraagt dus ook om een andere behandeling. Bij ons is uw eigendom in goede handen. D’n Ham is niet voor niets meester in schilderwerk.
|

Expertise

Verven kan iedereen, maar schilderen is een vak apart. Wij werken volgens het oude ambacht van toen met de moderne technieken van nu. Met de combinatie van deze twee begrippen zullen wij elk project tot een goed einde brengen. U kunt bij ons wat dat betreft alle kanten op. De goede kant.

Kwaliteit

Wij werken uitsluitend met de beste hoogwaardige materialen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit blijven waarborgen en bent u altijd verzekerd van een mooi en verantwoord stuk werk. En is uw huis door ons geschilderd? Dan bent u 4 jaar lang onderhoudsvrij. Wij werken met een vast onderhoudsplan, waarbij we uw woning om de 2 jaar bijhouden. Wel zo netjes!