Selecteer een pagina

Binnenschilderwerk

Daarom d’n Ham

Strak en sfeervol binnenschilderwerk

Waar gaat u voor?

Onze binnenschilderwerken

Wanden & plafond

Deuren & kozijnen

Trap

Interieur

Binnenschilderwerk door D’n Ham

Bewezen kennis, expertise en kwaliteit.

Kennis

Door jarenlange ervaring in het schildersvak weten wij waarover we praten. D’n Ham is breed gediplomeerd en gespecialiseerd in alle facetten van het vak. Elk project is uniek en vraagt dus ook om een andere behandeling. Bij ons is uw eigendom in goede handen. D’n Ham is niet voor niets meester in schilderwerk.
|

Expertise

Verven kan iedereen, maar schilderen is een vak apart. Wij werken volgens het oude ambacht van toen met de moderne technieken van nu. Met de combinatie van deze twee begrippen zullen wij elk project tot een goed einde brengen. U kunt bij ons wat dat betreft alle kanten op. De goede kant.

Kwaliteit

Wij werken uitsluitend met de beste hoogwaardige materialen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit blijven waarborgen en bent u altijd verzekerd van een mooi en verantwoord stuk werk. En is uw huis door ons geschilderd? Dan bent u 4 jaar lang onderhoudsvrij. Wij werken met een vast onderhoudsplan, waarbij we uw woning om de 2 jaar bijhouden. Wel zo netjes!

Duurzaam binnenschilderwerk 

Bent u uitgekeken op de huidige kleuren van uw wanden? Of wilt u toch liever een mooi stuk behang? Of bent u misschien aan een verbouwing bezig? Schilderen is leuk, maar als we praten over binnenschilderwerk, is één ding super belangrijk: sfeer!

D’n Ham kan u uitstekend adviseren én van dienst zijn als het gaat om schilderwerk binnenshuis. De details kunnen uw huis net dat beetje extra’s geven. Wij denken te allen tijde met u mee en u kunt met ons alle kanten uit. De goede kant.

Naast het traditionele schilderwerk aan wanden, plafonds, deuren, kozijnen en trappen zijn wij ook gespecialiseerd in lak– en latex spuiten.
Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wilt u een vrijblijvende offerte? Als het gaat om het schilderen of latex spuiten van uw wanden en plafonds, kunnen we u binnen 1 dag al een offerte op maat aanbieden.

Stelt u toch eens voor. Onder het genot van een wijntje, lekker op de bank. Favoriete serie aan, huis lekker opgefrist.. Dat is écht sfeer!