WIJ ZIJN SCHILDERSBEDRIJF D’N HAM

Schildersbedrijf D’n Ham is een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd onder de rook van Den Bosch, in het pittoreske dorpje Den Dungen. Eigenaar Joeri van Ham nam in het voorjaar van 2016 de kwast in eigen hand. Na 8 jaar in loondienst te hebben gewerkt, was het tijd voor een nieuwe stap.

Offerte aanvragen

WAAR WERKEN WE

Schildersbedrijf D’n Ham is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Ons werkgebied bevindt zich projectmatig in de omgeving van ’s-Hertogenbosch, Rosmalen, Empel, Vlijmen, Vught, Den Dungen, Sint-Michielsgestel en Schijndel. Maar ook verderop in Brabant weten klanten ons te vinden.

D’n Ham staat dicht bij de klant. En ook qua werkgebied willen we dit zo houden. We schilderen nou eenmaal liever dan dat we onderweg zijn. Vanuit één werkgebied kan D’n Ham u het best van dienst zijn. En mocht u een vrijblijvende offerte of advies op maat willen, kunnen we binnen no-time op locatie zijn.

VOOR WIE WE WERKEN

Ons bedrijf richt zich grotendeels op de particuliere en zakelijke markt. Wij zijn het vaakst werkzaam aan woonhuizen, woonboerderijen, appartementen, villa’s, bedrijfspanden en restaurants. Ook worden wij regelmatig ingeschakeld door diverse VvE’s (Vereniging van Eigenaren).

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

GRATIS EN VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN?

Offerte aanvragen