Selecteer een pagina

Houtrot repareren

Meer service > Houtrot repareren

duurzaam houtherstel

HOUTROT? GEEN ZORGEN!

Als onbehandeld hout voor langere tijd bloot word gesteld aan vocht, loopt u de kans dat er houtrot ontstaat in uw houtwerk. Wanneer er zachte plekken in het hout ontstaan of er barsten ontstaan in de verflaag, weet u vaak al hoe laat het is.

Vaak wordt er gedacht dat er bij houtrot meteen nieuwe kozijnen en deuren moeten worden geplaatst. Wees gerust, dit is gelukkig niet nodig. D’n Ham is gespecialiseerd in het maken van houtrot reparaties. De ellende en hoge kosten worden u hierbij bespaard.

Door de hedendaagse technieken en de kwaliteit van deze producten, ziet uw aangetaste houtwerk er binnen no-time weer als nieuw uit. Daarbij is D’n Ham op verschillende niveaus Repair Care gecertificeerd. Zo zal uw situatie altijd volgens de norm worden gerepareerd.

Heeft u last van houtrot of heeft u het idee dat uw hout niet meer in goede staat is? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

daarom Houtrot laten repareren door D’n Ham

wij weten waarover we praten

Kennis

Door jarenlange ervaring in het schildersvak weten wij waarover we praten. D’n Ham is breed gediplomeerd en gespecialiseerd in alle facetten van het vak. Elk project is uniek en vraagt dus ook om een andere behandeling. Bij ons is uw eigendom in goede handen. D’n Ham is niet voor niets meester in schilderwerk.
|

Expertise

Verven kan iedereen, maar schilderen is een vak apart. Wij werken volgens het oude ambacht van toen met de moderne technieken van nu. Met de combinatie van deze twee begrippen zullen wij elk project tot een goed einde brengen. U kunt bij ons wat dat betreft alle kanten op. De goede kant.

Kwaliteit

Wij werken uitsluitend met de beste hoogwaardige materialen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit blijven waarborgen en bent u altijd verzekerd van een mooi en verantwoord stuk werk. En is uw huis door ons geschilderd? Dan bent u 4 jaar lang onderhoudsvrij. Wij werken met een vast onderhoudsplan, waarbij we uw woning om de 2 jaar bijhouden. Wel zo netjes!